Saturday, 31 March 2012

:: menyakitkan hati ::

menyakitkan hati bila dapat taw ada orang mengutuk kita dari belakang.
siapa x sakit hati kan bila taw ??
membara hati ni..
tapi.. apa kita nak buat..
diam ja kan ?
dan terus mengikut perkembangan '' si dia ''..
kot2 x insaf2 lagi ka.
boleh kita taw dya nk kata apa lagi kan..

p/s : bawaklah bertaubat.. x baek mengutuk orang..
insaf2lah anda..
hanya anda yang mampu mengubah segalanya...

Thursday, 29 March 2012

...life would be perfect if this is with me..

:: SAMSUNG GALAXY TAB ::

:: BLACKBERRY TORCH 9800 ::


Agaknya bila la aku boleh dapat dua2 2 ?? 
sedih..
alangkah bahagianya kalo aku dapat benda 2.
hepi x terkira..
sebenarnya...dah lma aku nk..
tapi tulah.. siapa suruh mahal sangat..
tak mampu aku untuk memilikinya...
kumpul duit dua tahun, belum tentu dapat beli dua benda 2...
sabar ja la....
=(

Tuesday, 27 March 2012

: r a i n i n g d a y :

best kan hujan ?
boleh tengok hujan..
rasa sejuk and nyaman ja..
time hujan, kalo tidur paling best..
tul x ??
time hujan la cepat lapar ..
tahu kenapa ?? 
=)

Thursday, 15 March 2012

Plan --> Bukit Merah

plan nk p bukit merah ngn family this weekend.
17 / 03 / 2012.
harap2 menjadi la..
amin..
dah lama x p bukit merah walaupun perjalanan  x mengambil masa yang panjang..

Monday, 5 March 2012

07 MAC 2012

apa yang aku nak buat kalo failed STPM ?
what should i do ?
apa plan seterusnya kalo gagal dalam exam ?
kalo lulus, alhamduillah la.
tapi, kalo gagal ??
apa la rancangan seterusnya yang aku kena wat ?


Sunday, 4 March 2012

rutin harian..

bosan dengan rutin harian..
seolah-olah tidak membaw apa-apa makna..
x taw apa yang patot dilakukan..
bosan teramat sangat..
rindukan zaman sekolah..
dapat bersembang dengan kawan-kawan..
dapat jumpa kawan-kawan..
hurm.. so bored..